Bestuurswisselingen seizoen 2021-2022

Zoals in de vorige nieuwsbrief is gemeld hebben een aantal bestuursleden aangegeven te willen stoppen als bestuurslid. Gelukkig kunnen we u melden dat het gelukt is om een aantal enthousiaste mensen te vinden die toe willen treden tot het bestuur van de ijsvereniging! Hieronder stellen ze zich even voor.

Helaas kunnen we momenteel geen fysieke ledenvergadering organiseren om een stemming te houden. Daarom hebben we besloten om de stemming via een (online) formulier te doen. 

We hebben besloten om de stemming “online” te organiseren. HIER kunt u klikken voor het keuzeformulier. U kunt per persoon aangeven of u instemt met een bestuurs-benoeming. 

U kunt tot en met 6 februari uw keuze maken

Het nieuwe bestuur (zonder Gerda)

Anna de Kuijer

Veel mensen kennen mij door mijn witte herder Siske.  Ik woon met veel plezier sinds maart 2020 in Ezinge en zet me graag in voor het dorp. Bovendien is de ijsbaan met omgeving een prachtig gebied!

Siebrand Potze

Ik ben Siebrand Potze, de meeste kennen mij wel vanuit mijn hoveniersbedrijf. Vader van 2 kinderen en getrouwd met Marin. Ik heb zin om samen met het nieuwe bestuur zorg te dragen voor een mooie ijsbaan de komende jaren, zowel in de zomer als winter!

Roy de Boer

Ik ben Roy de Boer, sinds maart ben ik met vriendin en kat komen wonen in het huis van Klugkist aan de Peperweg. Al voordat we het huis hadden gekocht hebben we geschaatst op onze ijsbaan, echt een mooi plaatje! Ik zou graag een bijdrage willen leveren aan ons dorp door me in te zetten voor de ijsvereniging.

Ivar van der Meulen

Sinds 3 jaar woon ik nu samen met mijn dochter Lea in Ezinge. Heerlijk de ruimte hier in het mooie dorp. Bij de laatste schaats sessie in februari vorig jaar hebben we erg genoten van de Ijsbaan en het lijkt me leuk en ook gezellig om mijn bijdrage te leveren.

Teun Bijlsma

Ik ben Teun Bijlsma, en woon samen met mijn vrouw Nienke en zoontje Tijn in Ezinge. Graag lever ik een technische bijdrage aan de ijsbaan, zodat we met zn allen elk jaar mooi ijs hebben om van te genieten!

Merijn Bolhuis

Ik woon sinds 2016 in Ezinge en ben buurman van de ijsbaan.Ik help graag mee om er iets moois van te maken.