Lidmaatschap & kosten

Onbeperkt op het ijs, meebepalen bij de ledenvergadering en een gezellige jaarlijkse activiteit: lid zijn is het waard. Dat kost €10 per jaar per gezin, of €7,50 voor een eenpersoonshuishouden. Met uw bijdrage bewaren wij deze plek voor toekomstige generaties. Vult u hier het formulier in, dan sturen wij u jaarlijks een betaalverzoek. Geen lid? Dan kost schaatsen €5 per keer.

Het lidmaatschap geldt voor een seizoen, van november tot november, en wordt automatisch verlengd.
Wilt u uw lidmaatschap opzeggen, doe dit dan voor 1 oktober.
Wij versturen jaarlijks, in de eerste week van november, een betaalverzoek per e-mail voor de contributie.

Meehelpen

Handen zijn net zo belangrijk als financiële middelen. We zoeken constant naar vrijwilligers die willen helpen bij het klaarmaken van de ijsbaan, het verkopen van koek en zopie, of het organiseren van zomerevenementen. Het is geheel vrijblijvend: wij sturen u een e-mail en als u denkt ‘ja dit kan ik’ dan horen we graag van u. Wilt u een donatie doen? Ook dat vinden we natuurlijk heel fijn.


Bestuur

Een groep van vijf enthousiaste Ezingers – nieuw en oud – draagt zorg voor de ijsbaan. Gedreven door affiniteit met het dorp en straffe bakken koffie meten ze de dikte van het ijs, regelen ze het eten en drinken en verzinnen ze nieuwe initiatieven. De huidige bestuursleden zijn: Siebrand Potze, Daniël Craanen, Merijn Bolhuis, Roy de Boer en Ivar van der Molen – gesteund door Mariska Suurhoff.